Eine vaan us
Melanie Beckers
, Customer Service Employee :

We leveren samen echt iets moois af bij een klant.

Werkomgeving

Als customer service employee ben je echt het eerste aanspreekpunt voor de klant. We verwerken orders, geven orders in en ondersteunen de klant bij het gehele orderproces. We beantwoorden daarbij ook alle vragen van klanten en zoeken zaken uit als er iets niet goed loopt. We hebben per mail en telefonisch contact met de klant. De ene dag gaat het contact veel via de mail, de andere dag ontvangen we veel telefoontjes. We schakelen ook veel met andere afdelingen over de orders, denk aan supply chain, order fulfilment en het magazijn. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een klant de order eerder wil ophalen. Dan bel ik het magazijn of dat mogelijk is, en heb ik contact met de collega’s van order fulfilment om een order binnen te melden.

Allerleukste werkdag(en)

Ik kan niet één specifieke dag benoemen die me het meest bij staat. Het is voor mij een leuke dag als alles loopt als een ‘’geoliede machine’’. Het gevoel van flow. Dat ik naar buiten loop om 5 uur, en weer even stil sta: dat hebben we maar weer goed gedaan met het team. Na een drukke dag is dat wat me het meest een voldaan gevoel geeft. Ook de manier waarop we dat binnen Mosa doen: vooral samen. We zijn echt één team, niet alleen binnen Customer services, maar ook de collega’s van andere afdelingen horen bij dat team. Zo voelt dat.

Laatst was bijvoorbeeld een van de drukste dagen ooit, met het binnen melden van orders. We wisten vooraf dat deze dag eraan kwam, en bereidden we ons dan ook samen voor om ervoor te zorgen dat het weer als een zo goed mogelijke flow doorloopt. Op zo’n dag helpen ook collega’s van andere afdelingen en voel je je echt voldaan als het aan het einde van de dag klaar is. Dan is de betrokkenheid van leidinggevenden en de Sales directeur ook extra waardevol; die ook trots binnenloopt en ’s avonds nog een bedankje stuurt. De waardering die je dan voelt draagt ook weer bij aan het voldane gevoel.

Vrijetijdsbesteding

Ik heb 2 kindjes, dat zijn natuurlijk mijn 2 grootste hobby’s. Ik ben ook echt een gezelligheidsmens, ik ga graag uiteten, een terrasje pikken of een spelletje spelen. Mijn favoriete restaurants? La Casa in Valkenburg, of d’n oude Herberg in Hulsberg. Bovenaan het lijstje staat toch wel ’t Hijgend Hert in Epe.

Grootste passie

Het is misschien een beetje oudbollig, maar dat zijn toch echt mijn 2 kindjes. Mijn passie is om op een manier door het leven te gaan dat mij gelukkig maakt. Dat als je gepensioneerd bent, je kunt terugkijken met een gevoel van; ja, ik heb er iets moois van gemaakt. Ondanks dat je natuurlijk vaak snel geneigd bent om beren op de weg te zien, ik geloof er in dat er vaak veel meer mogelijk is dan wat je denkt.

Geleerd bij Mosa

Vooral echt hoe het is om te werken in een team. Natuurlijk heb je overal een team, maar in dit team voelt het écht als één team. Het maakt niet uit aan wie en hoe vaak ik iets vraag, iedereen staat klaar om me te helpen. Het onderdeel voelen van een team als bij Mosa geeft vertrouwen, natuurlijk in elkaar, maar ook in ons als product wat we leveren. We leveren samen echt iets moois af bij een klant.

Werken aan de designs van morgen!

Wij zoeken collega’s die samen met ons werken aan de designs van morgen.

Deel dit verhaal:

Bekijk ook

Menu