Maak het
met passie

Royal Mosa ontwerpt, ontwikkelt en produceert keramische tegels in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 is opgericht. Mosa is een innovatief en internationaal bedrijf met vestigingen en medewerkers in verschillende landen. Een Great place to work waar je je thuis voelt. Waar je kan zijn wie je wil zijn en kan doen waar je goed in bent. Dat is onze ambitie. Dat begint met een omgeving waarin je je prettig voelt. En die omgeving creëren we samen. Want als we allemaal willen blijven leren, kunnen we samen, vol vertrouwen nieuwe stappen zetten.  

Mosa hecht net zoveel waarde aan zijn mensen als aan zijn producten. Er werken meer dan 600 werknemers bij Mosa, ieder met zijn eigen specialiteit en allen bereid om samen te werken, te vernieuwen en te verbeteren om zo het best mogelijke resultaat voor u te bereiken. Ons bedrijf is gebouwd op vertrouwen en dit komt tot uiting in onze passie.

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen ? bekijk snel de video’s hiernaast.

 

 

 

 

No Compromises.

Onze missie? No compromises in design. No compromises for the planet. Bij Mosa werken we samen aan designs die een positieve impact hebben op ieders welzijn en geluk. En met samen bedoelen we ook echt samen. Iedereen vanuit eigen functie of expertise maar wel in teams waarin we elkaar versterken en helpen. Je collega’s zijn betrokken en zorgen voor jou als het nodig is. Door onze krachten te bundelen kunnen we nieuwe wegen ontdekken, creëren en bewandelen. Want als marktleider op gebied van duurzaamheid moet Mosa blijven zoeken naar manieren hoe het beter kan. Dat doen we niet alleen samen met collega’s maar ook met onze partners en onze klanten. Met elkaar zetten wij de standaard en laten we ideeën tot uitvoering komen 

Wil jij ook werken aan jezelf én de designs van morgen?

Maak er werk van! Make it yours. Make it Mosa.

Our future is in the making

Wat ons iedere dag weer bindt is de manier waarop we samenwerken én onze bedrijfscultuur. Het is wat Mosa, Mosa maakt. Een uniek, bijna niet uit te leggen gevoel dat je het allerbeste een keertje zelf kunt komen ervaren.  Het is een unieke mix van grondstoffen die we hebben proberen te vangen in ons kerngedrag:  Don’t drop the tile, Be the clay that binds, Reshape patterns, Be an action hero.  

Een waardevol recept, dat maakt dat we het elke dag een beetje beter doen. 

Topemployer in de maak

De werkzaamheden bij onze productieafdelingen, vinden binnen een hoogwaardige technische en technologische omgeving plaats in 2-, 3-, en 5-ploegendienst. Mosa ontving de award van beste leerbedrijf in de procesindustrie van Nederland en ontving de certificering tot ‘Topemployer’. Het keurmerk Topemployer wordt jaarlijks toegekend aan organisaties die zich onderscheiden als goed werkgever.

Menu