Jezelf ontwikkelen en écht impact maken tijdens je stage?

Stages

Als stagiair kun je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent. Wil jij je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij een internationale en innovatieve werkgever voor wie duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is?

Met jouw up-to-date kennis en jouw frisse blik kun jij een waardevolle bijdrage leveren. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen nieuwe wegen ontdekken, creëren en bewandelen. Samen zorgen wij voor de juiste omgeving om jouw talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Meewerkstage of afstuderen

We hebben regelmatig plaats voor mbo- en hbo-studenten die via een stage werkervaring op willen doen. Ook praten we graag met je verder als je als hbo- of wo-student een afstudeerplek zoekt. Je vindt de openstaande stageplekken in het vacature-overzicht op deze site.

Ben jij toch op zoek naar iets anders? We denken graag met je mee! Laat ons via dit contactformulier weten waar je naar op zoek bent, dan nemen we contact met je op.

Alles wat je wil weten over stage lopen bij Mosa

Heb je een vraag, opmerking of wil je een keer kennismaken?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden stage
Ik heb interesse in:
Ik wil graag stage lopen bij:
Privacy

Vacatures

Menu