Eine vaan us
Alex Todd
, Technical Production Support :

Ik heb geleerd het positieve in mensen te zien

De werkomgeving

Sinds begin oktober ben ik Technical Production Support (TPS) in de Vloertegelfabriek. Als TPS’er ben je eigenlijk een troubleshooter. Dit houdt in dat je oplossingen moet zoeken voor complexe problemen in de productie. Dit doe je samen met de Production Manager, Production Leaders en de Teamleaders met als doel om de output en kwaliteit van de fabriek te verhogen. Verder is een TPS’er ook een schakel tussen verschillende afdelingen zoals de TD of R&D. De Vloertegelfabriek heeft twee TPS’ers met ieder zijn eigen kennis over bepaalde processen in de fabriek.

Allerleukste werkdag

Lastige vraag, maar ik heb wel meerdere leuke dagen waar ik met trots naar terug kijk. Het kan misschien raar klinken maar dagen waarin iets tegenzit kan achteraf toch veel voldoening geven. Het is dan natuurlijk minder leuk dat de techniek je in de steek laat maar wel hoe we het dan als team hebben opgelost. De combinatie van een goede samenwerking met je collega’s en het afronden van een zware klus geeft mij een voldaan gevoel.

Vrijetijdsbesteding

Anderhalf jaar geleden ben ik intensief gaan fitnessen, daar gaat veel van mijn vrije tijd in op. Verder kan ik wel genieten van een goede film of een leuke game. Naast het werk en vrije tijd volg ik nog een studie dus het is wel een uitdaging om een goede balans te vinden tussen werk, studie en ontspanning. Verder ga ik regelmatig naar Amerika omdat daar familie van mij woont. Ik zou graag eens naar Texas willen gaan om nog meer van plekken in Amerika te kunnen ontdekken.

Grootste passie

Mijn grootste passie is het meeste uit mezelf te willen halen. Zowel op het gebied van fitness als werk. Dit vraagt soms veel van mij als persoon, waarbij er zeker ups en down voorbijkomen. Maar hier haal ik wel de meeste energie uit.

Geleerd bij Mosa

Altijd positief te blijven. Er periodes geweest binnen het bedrijf waarin situaties er minder goed uitzagen maar achteraf heb ik gezien dat er op zeer korte termijn grote en positieve veranderingen kunnen plaatsvinden en in keer kan alles positief omslaan. Verder heb ik ook wel geleerd het positieve in mensen te zien. Het is mens-eigen om soms te kunnen klagen over het werk maar op een gegeven moment besef je dat men dit vooral doet omdat ze om Mosa geven.

Werken aan de designs van morgen!

Wij zoeken collega’s die samen met ons werken aan de designs van morgen.

Deel dit verhaal:

Bekijk ook

Menu