Maak jij ontwikkeling mogelijk?

Help de organisatie verder door optimale ondersteuning, inzichten en advies.

Mensen zijn het hart van onze organisatie. Vakmanschap en passie voor kwaliteit zit in ons DNA. Onze sterke wortels, hoge mensgerichtheid en passie voor continue vooruitgang is Mosa’s kracht. 

Wij  stellen alles in het werk om onze medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze HR afdeling  zoekt, bindt en boeit talent en zorgt ervoor dat iedereen bij Mosa het beste uit zichzelf kan halen. Met faire arbeidsvoorwaarden, aandacht voor vitaliteit, ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, een veilige werkplek en een prettige werksfeer maken wij het verschil. Samen met de afdeling Facilities zorgen we voor een fijne omgeving voor onze collega’s; tijdens het werk maar bijvoorbeeld ook tijdens de lunch! 

Mosa is altijd in beweging. We willen slimmer werken, niet harder. Ons Project Management Office begeleidt verbeterprojecten binnen het bedrijf, traint en coacht medewerkers op het gebied van continuous improvement technieken. 

Bij Mosa snappen we dat iedereen anders is. We kijken naar jouw talenten en naar wat jou happy maakt. Je krijgt alle ruimte om te groeien, aan jezelf te werken en aan je eigen vakmanschap.  

Wil jij ook werken aan jezelf èn de designs van morgen? Maak er werk van!

Make it yours. Make it Mosa. 

In welke functie ga jij het maken?

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze afdeling. Neem contact met ons op voor een open sollicitatie of stage.

Menu