HR Business Partner

40
Maastricht

Interested?

HR Business Partner
40
Maastricht

Maak het bij Mosa

Hoe ga jij het maken?

Wat ga je maken als hr business partner?

Maak het bij Mosa

Voor onze operations organisatie zoeken wij een stevige HR Business Partner. Samen met onze HR Officer, Recruitment Officer en Verzuimspecialist vervul je een cruciale rol binnen de organisatie. Je rapporteert aan de Chief HR Officer en ondersteunt de Chief Operations Officer bij het ontwikkelen en uitvoeren van de people agenda voor onze 2 fabrieken in Maastricht, waar thema’s als leiderschap, vitaliteit, kennismanagement een prominente rol spelen.

 • Wij maken het in teamverband: Een hecht HR team dat gedreven is om van toegevoegde waarde te zijn voor onze medewerkers. Samen zoeken we naar oplossingen en helpen we elkaar.
 • Wij maken het uitdagend: Je krijgt veel ruimte om jouw ideeën te delen, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Mosa is een platte, informele organisatie, waar fouten maken mag en je kunt zeggen wat je denkt.
 • Wij maken het beter: Onze missie? No compromises in design. No compromises for the planet. Bij Mosa werken we samen aan designs die een positieve impact hebben op ieders welzijn en geluk. Als marktleider op gebied van duurzaamheid moet Mosa blijven zoeken naar manieren hoe het beter kan. Dat doen we niet alleen samen met collega’s maar ook met onze partners en onze klanten. Met elkaar zetten wij de standaard en laten we ideeën tot uitvoering komen.

Hoe ga jij het maken?

 • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt 3-10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een strategisch denker met een pragmatische aanpak en weet als geen ander te schakelen tussen complexe concepten en de praktijk van de werkvloer.
 • Je bent evenwichtig, integer en organisatiesensitief en kunt goed omgaan met ambiguïteit.
 • Je bouwt sterke relaties met jouw interne klanten en weet jouw adviezen en ideeën op overtuigende wijze over de bühne te brengen.

Wat ga je maken als hr business partner?

 • Jij maakt het concreet: Je vertaalt externe HR trends, business ontwikkelingen en organisatiebehoeften naar tastbare personeelsplannen voor onze fabrieken. Stelt FTE- en ontwikkelbudgetten op en monitort de uitvoering.
 • Jij maakt het meetbaar: Je gebruikt in- en externe HR-data en analyses om organisatie en leidinggevenden te overtuigen en adviseren op het gebied van succession planning, talent management, employee engagement, ziekteverzuim en vitaliteit.
 • Jij maakt Mosa wendbaar: Je adviseert en ondersteunt de COO op gebied van leiderschaps- en organisatieontwikkeling, organizational rightsizing en design en verandermanagement.
 • Jij maakt het menselijk: Het management kan met jou sparren over complexe, personeel-gerelateerde issues. Je bouwt bruggen en helpt om conflicten op te lossen.
 • Jij maakt het beter: Vanuit een drive om onze employee journey steeds verder te optimaliseren, blijven we zoeken naar verbetermogelijkheden. Samen met je collega’s identificeer je ontwikkelkansen, vraag en geef je feedback en maak je issues bespreekbaar.

Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je voor deze functie een brutosalaris van minimaal € 4.247,- en maximaal € 6.720,- per maand. Vanuit onze eigen Mosa CAO bieden we je verder onder andere een eindejaarsuitkering en goede pensioenregeling. Ook investeren we graag in jouw vitaliteit; denk bijvoorbeeld aan korting op je sportschoolabonnement of een leasefietsregeling, 36 verlofdagen en de mogelijkheid om 40% thuis te werken.

Interesse? Maak er werk van!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jami Fulmer, CHRO op nummer +31(0)6 51497060.

Interested? Apply now

Application form

Maximum file size: 30MB

Privacy

Also interesting